Healing Säffle

För ett ökat välbefinnande – Healing i närheten av Säffle

Från Hjärtat

Varmt välkommen till Från hjärtat, ett litet företag beläget i Slädekärr. Med min kunskap och erfarenhet vill jag bidra till ett ökat välbefinnande hos människor. Mina tjänster berör olika områden i kropp och sinne. Men alla behandlingar strävar mot samma mål, att främja din hälsa.

Sedan 2006 har jag arbetat som massör och energiterapeut. Jag har en lång erfarenhet samt ett stort kunnande inom healing och mina andra arbetsområden. Hos mig ska du alltid kunna känna dig trygg, jag innehar ansvar- och patientförsäkringar samt arbetar under tystnadsplikt.

healing, massage, rosenmetoden

Healing

Healing är en kraftfull behandling där jag använder energi från Universum, en energi skapad av kärlek och ljus. Under healingsessionen förmedlar jag energin till de ställen där du behöver mest läkning. Läs gärna mer om healing och mina andra tjänster här. Behandling kan även ges på distans.

Här finns jag

Mitt behandlingsrum finns hemma i Slädekärr som ligger en liten bit från Säffle. Oavsett vilken typ av behandling du väljer, så är det min ambition att tillgodose dina behov och bidra till en bättre hälsa. Välkommen att boka din tid! Healing för dig i Säffle med omnejd.

Om mig

Mitt namn är Lotta Lagerlöf och det är jag som driver Från Hjärtat. Min stora passion har alltid varit att få hjälpa människor och vara med på deras resa mot förändring. Jag är certifierad massör, energiterapeut och terapeut i Rosenmetoden. Dessutom är jag även utbildad relationscoach.

Vill ni veta mer?