Massage Mellerud

För ett ökat välmående – Massage i närheten av Mellerud

Från Hjärtat

Varmt välkommen till Från hjärtat, ett litet företag beläget i Slädekärr. Med min kunskap och erfarenhet vill jag bidra till ett ökat välbefinnande hos människor. Mina tjänster berör olika områden i kropp och sinne. Men alla behandlingar strävar mot samma mål, att främja din hälsa.

Sedan 2006 har jag arbetat som massör och energiterapeut. Jag har en lång erfarenhet samt ett stort kunnande av massage och dess olika områden. Hos mig ska du alltid kunna känna dig trygg, jag innehar ansvar- och patientförsäkringar samt arbetar under tystnadsplikt.

healing, massage, rosenmetoden

Massage

Jag erbjuder en djupgående massage som lättar upp spänningar i kroppen samt bidrar till avkoppling i både kropp och sinne. Behandlingen bidrar till en ökad blodcirkulation och välbefinnande samtidigt som det även stärker musklerna. Läs gärna mer om massage och mina andra tjänster här

Här finns jag

Mitt behandlingsrum finns hemma i Slädekärr som ligger en liten bit från Mellerud. Oavsett vilken typ av behandling du väljer, så är det min ambition att tillgodose dina behov och bidra till en bättre hälsa. Välkommen att boka din tid! Massage för dig i Mellerud med omnejd.

Om mig

Mitt namn är Lotta Lagerlöf och det är jag som driver Från Hjärtat. Min stora passion har alltid varit att få hjälpa människor och vara med på deras resa mot förändring. Jag är certifierad massör, energiterapeut och terapeut i Rosenmetoden. Dessutom är jag även utbildad relationscoach.

Vill ni veta mer?