Rosenmetoden Bengtsfors

För ett ökat välmående – Rosenmetoden i närheten av Bengtsfors

Från Hjärtat

Varmt välkommen till Från hjärtat, ett litet företag beläget i Slädekärr. Med min kunskap och erfarenhet vill jag bidra till ett ökat välbefinnande hos människor. Mina tjänster berör olika områden i kropp och sinne. Men alla behandlingar strävar mot samma mål, att främja din hälsa.

Jag är utbildad terapeut i Rosenmetoden och sedan tidigare är jag även utbildad massör samt energiterapeut. Här finns en lång erfarenhet samt ett stort kunnande av Rosenmetoden och massage. Hos mig ska du alltid kunna känna dig trygg, jag innehar ansvar- och patientförsäkringar samt arbetar under tystnadsplikt.

healing, massage, rosenmetoden

Rosenmetoden

Rosenmetoden är en avslappningsmetod som släpper spänningar i kroppen. Dessa spänningar hindrar oss från att leva fullt ut och koppla av. Efter en behandlingen kan du kännas friare och lättare. Läs gärna mer om mina tjänster här.

Här finns jag

Mitt behandlingsrum finns hemma i Slädekärr som ligger en liten bit från Bengtsfors. Oavsett vilken typ av behandling du väljer, så är det min ambition att tillgodose dina behov och bidra till en bättre hälsa. Välkommen att boka din tid! Rosenmetoden för dig i Bengtsfors med omnejd.

Om mig

Mitt namn är Lotta Lagerlöf och det är jag som driver Från Hjärtat. Min stora passion har alltid varit att få hjälpa människor och vara med på deras resa mot förändring. Jag är certifierad massör, energiterapeut och terapeut i Rosenmetoden. Dessutom är jag även utbildad relationscoach.

Vill ni veta mer?