Tjänster

Behandlingar

Massage

Hos mig får du en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och bidrar till en skön avkoppling. Denna behandlingen är utmärkt för dig som har muskelspänningar och smärta, eller om du behöver komma ner i varv och få avslappning. 

Massage stimulerar blodcirkulationen, ökar välbefinnandet och stärker musklerna. Regelbunden behandling gör dig mjukare, lugnare, rörligare och håller smärtan borta.

Healing

Healing är en kärleksfull energibehandling, den kommer från Universum. Det är en energi som ständigt är skapande av ljus och kärlek.

Innan behandlingen börjar så har vi ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med. Under sessionen kan du välja att ligga ner eller sitta upp. Healing kan av mottagaren upplevas på olika sätt, vissa känner ett lugn  medans andra kan uppleva känslan av att man drömmer eller ser färger. Energin riktas till de ställen där du behöver mest läkning.

Healing kan ges både på plats eller på distans. 

Jag har 20 års erfarenhet av olika healingformer.

Rosenmetoden

Rosenmetoden är en avspänningsmetod och en resa mot självkännedom. Metoden bygger på teorin om att muskelspänningar uppstår i försvar mot känslor som vi inte kan hantera för tillfället.

Det är en mjuk behandling som släpper på spänningar för att skapa en friare och lättare känsla i kroppen. I samband med att spänningarna släpper så kommer det mera andning in i kroppen.

Forskning från bland annat Karolinska institutet visar att Rosenmetoden ger:

– Förbättrad fysisk och psykisk hälsa
– Ökad medvetenhet om sambandet mellan kropp, tankar och känslor
– Stöd i personligt växande
– Utökad kraft att genomföra livsförändringar

Coaching

Genom frågor som jag ställer hittar du svaren, för de finns inom dig. för de finns inom dig. Coaching stärker självkänslan hos klienten och den inre tryggheten samt förmågan att ta eget ansvar för sitt liv. Du börjar se möjligheterna och de olika riktningar i livet. I coachningen kan du finna din potential så att du kan nå de mål som du önskar.

Coaching kan ges både på plats eller på distans via telefon.

Boka behandling

På min hemsida kan du läsa mer om mig och mina tjänster.
Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig.
Behandling bokas via bokadirekt.  

Vill ni veta mer?